Att köpa valp

Att köpa valp är ett stort beslut som innebär mycket ansvar. Under många år framöver får ni en bästa vän som är helt beroende av er i alla situationer, såsom daglig skötsel och motion mm. Att äga valp/hund medför flertalet kostanader bla. försäkring, tillbehör, foder av bra kvalité och olika typer av veterinärbesök (ibland inplanerade tex. vaccination, men ibland tyvärr även akuta besök). Ett valpköp får aldrig vara ett impulsköp, utan det ska vara ett mycket väl genomtänkt köp. Så tänk efter mycket noggrannt innan ni bestämmer er för att vara redo för en liten valp.

Det viktigaste för oss på Brookfield´s är att valparna kommer till trygga och livslånga hem, där valpköpare förstår vilket ansvar hundägande innebär! Är ni intresserade av valp ifrån oss, skicka då ett mail där ni presenterar er, beskriver vad ni har att erbjuda en valp, varför rasen Staffordshire bullterrier attraherar er, samt om ni har några funderingar kring ett ev. valpköp. Om mailet motsvarar våra förväntningar, på blivande valpköpare, är ni sedan välkomna hem till oss, så vi kan lära känna varandra bättre och självklart får ni träffa våra hundar. Inför besöket önskar vi att ni läser på om rasen och förbereder frågor. Personliga besök är obligatoriska och vi kommer aldrig sälja valpar över telefonen! Vi förbehåller oss rätten att välja valpköpare som matchar våra valpar bäst!

Vi på Brookfield´s erbjuder er livslångsupport och vi vill följa våra valpar genom hela livet. Vi rekommenderar starkt att ni till en början ialla fall går minst en kurs tillsammans, valpkurs, för att bygga en fin relation er i mellan som ska hålla ett helt hundliv!

Brookfield´s valpar kommer vi leverans att vara:

  • veterinärbesiktigade
  • avmaskade
  • vaccinerade
  • registrerade i SKK
  • id-märkta
  • och dolda felförsäkrade

Kontakt

Brookfield´s Hästhagen Skälvum Götene Sverige brookfields.staffords@hotmail.com